Dags att planera bröllopstårta!

Då börjar det närma sig tårtdags, närmare bestämt är det dags för bröllopstårta! 

Jag, som är en sån som behöver ha struktur och en klar plan, har redan börjat med planeringen i stora drag och nu är det dags att beställa diverse som behövs tills det är dags. 
 
När jag beställer baksaker, vilket är rätt ofta (även om husköpet och flytten gjort att en del fokus skiftat till inredning), finns det ett par olika butiker jag väljer att beställa ifrån. I första hand kollar jag alltid för att se om Lyckas med mat har just det jag söker. De har ett bra sortiment, bra priser och bra service! Jag har tänkt att knåpa ihop ett inlägg med vilka butiker jag tycker om så det dyker väl upp framöver!
 
Förhoppningsvis hinner jag med en tårta eller två innan det är dags för bröllopstårta, det har blivit så väldigt lite bakning nu i samband med husköp, flytt och renovering så det är helt klart dags nu!
 

Bakning och tårtor är min passion, jag älskar att baka! Jag blir jätteglad om ni tar er tid att kommentera mina inlägg ♡ Alla bilder som läggs upp är mina egna och det är ej tillåtet att kopiera eller sprida dessa vidare. © Angelica, Sugar Me Sweet

♡ tårta ♡ cupcakes ♡ macarons ♡ sockerblommor ♡ smörkräm ♡ maräng ♡ födelsedagstårta ♡ recept ♡ sugarpaste ♡ bakning ♡ bakblogg ♡

Kommentera inlägget här :